Trae

Deltagere: Karsten K. Hansen, Heidi Simonsen, Søren Nielsen, Poul Kjellberg, Pia Kolle, Steen Hjorth, Inge

Kuhlmann, Lene Gommesen, Tina Hansen

0: Godkendelse af dagsordenen
Dagsorden godkendt med tilføjelse af nyt pkt. 8: Landsby Make over.

1: Bemærkninger til referatet.
To-do-liste/Referatet bliver hurtigst muligt sendt videre fra Heidi til Steen, så det kan lægges op på hjemmesiden. Legepark-skiltet skal laves, logoer skal evt. findes og derefter skal det trykkes og sættes op i legeparken. Måske skal man fremtidssikre skiltet, så der kan komme flere donationspartnere på?

2: Nyt fra kassereren.
Vi er pt. 117 medlemmer. Vi mangler 3 firmaer for at nå de 19 medlemmer fra sidste år. Vores pengekasse har lige nu 36.368 kr. 20.000 kr. er bundne penge til udviklingsplan Hindsholm.

3: Affaldsindsamling 2019.
Vores affaldsindsamling den 29/3 er nu lagt på Facebook og står også i Hindsholm-Magasinet. Begivenheden er også sat op ved købmanden og i nyhedsbrevet. Steen har fået affaldssække, de uddeles, når vi nærmer os dagen. Affaldet skal afleveres på Mesingeskolen og afhentes efterfølgende af kommunen.

4: Fællesspisning.
Fællesspisning afholdes som planlagt den 26/3, der er indisk mad på menuen. Tilmelding som sædvanligt.

5: Musikalsk eftermiddag.
Musikalsk eftermiddagsarrangement på Mesingeskolen den 13/4. Det koster 100 kr. pr. person. Tilmelding til alle bestyrelsesmedlemmer. Pia koordinerer antal tilmeldte, så hun skal informeres, når vi andre modtager tilmeldinger. Der er mulighed for at Mobilepay eller kontantbetaling ved indgangen til arrangementet. Husk at melde jer til i god tid. Først til mølleprincip, der er ca. plads til 100 deltagere. Der er mulighed for at købe kaffe/te og kage.

6: Foredrag i Mesinge forsamlingshus
Foredrag i Mesinge forsamlingshus ved Jens Andersen om Kim Larsens unge år på Hindsholm gennemføres den 29/4 kl. 19. Prisen er 100 kr. pr. person. Her er ingen tilmelding, man kommer bare, dog er der kun plads til ca. 150 personer, dørenes åbnes kl. 18.30. Der er mulighed for at købe kaffe/te og kage. Steen bestiller annonce i Kerteminde Ugeavis for den musikalske eftermiddag og foredraget.

7: Holmens Dag
Holmens Dag den 1. juni. Processen skrider fremad som planlagt, det er vigtigt at alle lokalrødder m.fl. er med til at hjælpe med opsætning på selve dagen, dagen før og dagen efter.

8: Landsbymakeover
Landsbymakeover blev omtalt. Vi talte om, hvordan man kan mødes i lokalsamfundene, nogle af byerne har været samlet. Der bliver mulighed for en tur til Odsherred den 24. marts, som har haft denne konkurrence om landsby forskønnelse. Alle kan tilmelde sig på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det koster 50 kr. at deltage, men man skal ikke betale før man her fået bekræftelse på, at man kan komme med.

9: Evt.
Pia vil tænke over en form for erkendtlighed for nye beboere i vores lokalsamfund og kommer med et forslag ved næste møde.

Referent: Heidi Simonsen

Mesinge Lokalråd bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.