Referat af mødet i lokalrådsforeningen den 9 maj 2011.

Tilstede: Henrik, Steen, Inge, Tina, Benny, Lea

1. Godkendelse af referat:

- godkendt.

2. Uddeling af medlemsliste:

- pt. er der ca. 106 medlemmer. Ved tilmelding af et firma, er der mulighed for at pågældende firma kan få deres navn på hjemmesiden.

3. Nyt medlem til bestyrelsen:

- vi bød Benny Dalberg velkommen.

4. Gennemgang af ”hvem gør hvad og hvornår”-listen:

- Herunder drøftede vi skaterrampen, som nu er bestilt hos produktionshøjskolen, og dennes placering. Benny påpegede, at den kunne bidrage bedre som fælles samlingspunkt for de unge, hvis den var tættere på legepladsen. Steen vil viderebringe dette til teknisk forvaltning og til Jacob Pfeill, som bliver ansvarlig for vedligeholdelse af rampen i første omgang.

 

Næste ”På tur med?” foregår i midskov den 8 juni.

 

Til Tangloppens afslutning d. 28 maj vil deltager Inge og hun køber en gave på foreningens vegne. Program for dagen, lægger Steen ud på lokalrådets hjemmeside.

5. Fællesspisning:

Efter utilfredshed ved sidste arrangement, har Henrik kontaktet Michael, fra enebærgryden, der efterfølgende har lovet bedring både omkring kvalitet og mængde.

Ved fællesspisning i forsamlingshuset, er det muligt at invitere en ”historie fortæller”, der kan dele ud af erindringer eller lignende- kontakt Henrik, hvis man har sådan en kontakt.

Hvis nogen tilmelder sig fællesspisning efter sidste frist, skal de selv rette henvendelse til Henrik, der derefter afgør om det er muligt at deltage.

De medlemmer fra lokalrådets bestyrelse, der kan deltage i fællesspisning, skal ankomme ca. en halv time før spisning.

6. Lokalrådets rolle i sommerfesten:

Henvisning til referat fra sommerfestudvalget. Derudover drøftede vi mulige musikere til sommerfesten, som Tina vil undersøge nærmere.

7. Ideér til nye fremtidige aktiviteter:

Inge foreslog et åbent hus arrangement på Hindsholm i samarbejde med skole, børnehave, idrætsforeninger, ejendomsmægler m.fl. Dette er for at tydeliggøre Hindsholm, som et attraktivt område at bosætte sig i. Steen bringer ideén med til næste møde for Hindsholm-rådene.

Der opstod snak om trafiksikkerhed, med mulighed for at deltage i kampagner i kommunen. Steen undersøger nærmere.

 

Referent: Lea

Telefonliste:

Henrik- 42704009

Benny- 25121053, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Steen- 21430753

Inge- 21787531

Tina- 28141910

Lea- 25482719