Alle borgere i Mesinge Sogn opfordres hermed til at melde sig ind i Mesinge Sogns Lokalråd - eller til at forny deres medlemskab.

Mesinge Sogn Lokalråd er en forening, som arbejder til gavn for det "gamle Mesinge Sogn".
Man kan enten melde sig ind som enkeltperson—eller man kan melde hele sin husstand ind.
Vi håber, at du vil være medlem af en forening, som ønsker at støtte og videreudvikle det samfund, vi bor i - så det også i fremtiden er attraktivt at bo på landet !!
 Vi har nu nogle faste udgifter til vedligeholdelse af hjemmeside, skaterrampe og hjertestartere.
Alt sammen noget, som vi håber er med til at gøre det attraktivt at bo i Mesinge Sogn - og som vi håber, mange vil være med til at bakke op omkring.

Vi har også valgt, at der i år IKKE uddeles girokort, men vi opfordrer alle til at kontingentet betales via NET-BANK. Hvis du IKKE har mulighed for at benytte dig af netbank, er du velkommen til at opsøge et af vore bestyrelsesmedlemmer og betale kontant - eller du kan betale i forbindelse med en fællesspisning.
Et medlemskab for ENKELTPERSONER koster 75 kr. årligt.
Et medlemskab for EN HUSSTAND koster 100 kr. årligt.
Evt. spørgsmål vedr. medlemskab kan rettes til Karsten Kørting Hansen, tlf. 65 34 16 22


Medlemskab bedes betalt via NET-BANK til Mesinge Sogns Lokalråd, reg.nr.6864, kontonr. 0001026684 - og gerne snarest muligt.


 

På forhånd TAK.

Mesinge Lokalråd bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.